MUZIEKTHEATER

Trio Ristretto heeft een speciaal MUZIEKTHEATER programma : LA GRANDE FAMIGLIA. Dit werkt het beste in leuke kleine theatertjes waarin de intimiteit aanwezig is voor een direct contact tussen band en publiek.  Op locatie kan de voorstelling worden gespeeld als straattheater.

Straattheater

MUZIEKTHEATER FESTIVAL

Trio Ristretto speelt ook buiten op straatfestivals, een speciaal programma bestaande uit twee voorstellingen van elk 35 minuten die een vervolgverhaal zijn maar die ook afzonderlijk kunnen worden bekeken. Hierin worden Italiaanse liedjes gebruikt om de perikelen rond de liefde en relaties uit te beelden. Dit spel kan zowel op straat als in bijvoorbeeld een mobiele theater wagen gespeeld worden. Aansluitend aan de twee voorstellingen speelt Trio Ristretto nog een of twee sets van 35 minuten met dansmuziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt uitgenodigd om mee te doen. Een combinatie van mobiele straatmuziek en de theatervoorstelling is heel goed mogelijk!

HUWELIJKSAANZOEK

Als hoogtepunt van het (straat)theater optreden is er een heuse huwelijksaanzoek van Pietro Delponte aan Marina Procacci. Hoe deze uitpakt is telkens een kwestie van improvisatie….

StraattheaterStraattheater

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
LinkedIn